Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba inom vård och omsorg eller på socialkontoret? Välkommen med din intresseanmälan!

Lediga tjänster
Vill du söka en av våra utannonserade tjänster? Här hittar du lediga tjänster inom Uppvidinge kommun.

Intresseanmälan vård och omsorg
Vill du anmäla ditt intresse för att jobba som vikarie inom vård och omsorg? Fyll i en intresseanmälan som sedan behandlas av Bemanningsenheten.

Bemanningsenheten är en central enhet som arbetar med personalplanering inom vård och omsorg. Bemanningsenheten bokar och ansvarar över vikarier åt verksamheterna och ansvarar även för rekryteringsprocessen, introduktionen, vidareutbildningar samt uppföljningssamtal för en vikarieanställd.

Intresseanmälan socionomer

Vi på socialtjänsten i Uppvidinge kommun är ett härligt och glatt gäng socialsekreterare och chefer som är stolta över vårt arbete. Socialkontoret finns i Lenhovda, bara knappt en halvtimme med bil ifrån Växjö.

Hos oss har vi möjlighet att påverka vår arbetssituation tack vare den nära kontakten mellan medarbetare och chefer. Arbetsplatsen präglas av förtroende för varandra och många härliga skratt, vilket är nödvändigt utifrån de sociala svårigheter som vi dagligen möter våra medborgare i.Tack vare vår gemenskap råder ett gott och välfungerande samarbete mellan grupperna.

För att jobba hos oss ska du vara socionom och öppen för utveckling inom din arbetsroll samt tycka att det sociala arbetet är roligt!

Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV till socialkontoret@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad: 2018-02-02

Kontakt

Socialkontoret
0474-470 00 (växel)
socialkontoret@uppvidinge.se

Bemanningsenheten
0474-473 35
bemanningen@uppvidinge.se

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge