Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Socialchef Susanne Winsth

Bakom kulisserna med socialchefen

Socialchef Susanne Winsth tar nu över Instagram-kontot @upplevuppvidinge i två veckor och med hennes hjälp får vi en bättre inblick i vad som händer inom socialförvaltningen.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen kommit till Susanne Winsth, chef för socialförvaltningen i Uppvidinge kommun.

Till socialförvaltningen hör bland andra alla som jobbar på kommunens olika boende, socialsekreterarna, hemtjänsten och sjukgymnasterna. Många är vardagshjältar som gör livet lite bättre för kommuninvånarna. Susanne vill ta oss bakom kulisserna på socialförvaltningen och lyfta fram både det som händer i vardagen och det som sätter guldkant på tillvaron.

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2016-12-07

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge