Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Amanda Åkerblom

Prisad scoutledare på Instagram

Instagram-kontot @upplevuppvidinge lämnas nu över till scoutledaren Amanda Åkerblom som nyligen fick veta att hon får kommunens fritidsstipendium för 2016.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Året ut kommer nu kontot att styras av Amanda Åkerblom från Åseda. Amanda fick nyligen kommunens fritidsstipendium (delat med Albin Andersson) för sitt engagemang i Brunnskyrkans scouter.

Så här presenterar Amanda sig själv:

"Hej, mitt namn är Amanda. Jag är 16 år och går i dagsläget första året på gymnasiet, programmet restaurang och livsmedel. På min fritid sysslar jag mycket med att plugga, umgås med kompisar och att vara scoutledare. Är ganska social och tycker om att umgås med folk. Älskar att vara ute i naturen och bara ta in den friska luften.

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2016-12-19

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge