Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Gunilla Bergfeldt

Prisad företagare tar över på Instagram

Hon utsågs nyligen till Kronobergs mest företagsamma människa. Nu tar frisörföretagaren Gunilla Bergfeldt-Sunesson över Instagram-kontot @upplevuppvidinge i två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

I Uppvidinge bor och verkar en av Sveriges mest framgångsrika frisörföretagare. Gunilla Bergfeldt-Sunesson driver tillsammans med sin bror Greger företaget Bergfeldts frisörer som utsågs till Årets frisörföretag 2015. Nyligen utsågs Gunilla också till Årets mest företagsamma människa i Kronoberg i Svenskt näringslivs tävling.

Nu har vi äran att få ta del av Gunillas i bild och text under de två kommande veckorna.

Detta är Gunilla enligt henne själv:

"Gunilla Bergfeldt-Sunesson från Älghult, med rötterna i hela Uppvidinge. Frisör, företagare, utbildare. Driver fem salonger i Småland och Blekinge med basen i Uppvidinge. Arbetar med utbildning och coachning  för frisörer i Sverige och internationellt. Jag plockar fåra vardagen på salongerna, mötet med människor varvat med utbildning, projekt för företaget, kunderna och mig själv. Med den röda tråden "Älskar att få människor att vilja växa"."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-02-13

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge