Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Ett träd med händer istället för löv

Bli kontaktperson eller stödfamilj

Just nu söker vi en kontaktperson till en tjej i 18-årsåldern och en stödfamilj till en kille i 12-årsåldern. Vill du hjälpa till?

Bli kontaktperson!
Skulle du vilja lära känna en ny människa och samtidigt hjälpa till att ge stöd för att underlätta till ett självständigt liv? I så fall ska du fundera på att bli kontaktperson.

Just nu söker vi inom omsorgen för personer med funktionsnedsättning en kontaktperson till en tjej i 18-årsåldern som bland annat är intresserad av hästar och musik. Uppdraget går ut på att träffas två gånger i månaden.

Men alla ansökningar är välkomna, för vi söker alltid kontaktpersoner som kan hjälpa till att bredda den enskildes nätverk och möjliggöra ett socialt nätverk och fritidsaktiviteter. Välkommen med din intresseanmälan eller frågor till områdeschef Amanda Lindwall, amanda.lindwall@uppvidinge.se.

Bli stödfamilj!
Skulle du vilja lära känna ett nytt barn och samtidigt bli ett stöd för någon i vardagen? I så fall ska du fundera på att bli stödfamilj!

Just nu söker vi inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning en stödfamilj till en kille i 12-årsåldern. Familjen vi söker ska gärna vara aktiv då killen har stort intresse för idrott och uteaktiviteter. Uppdraget är på ett dygn i månaden.

Välkommen med din intresseanmälan eller andra frågor till LSS-handläggare eller områdeschef via vår växel 0474-470 00.

Omsorgen om personer med funktionsnedsättning i Uppvidinge kommun

Sidan senast uppdaterad:2017-03-01

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge