Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
En drink i en bar

Stökfritt - utbildning i ansvarsfull alkoholservering

Nu finns möjlighet att delta i Stökfritt som är ett strukturerat arbete för att förhindra alkoholservering till ungdomar under 18 år och till märkbart berusade gäster på krogen.

Utbildningen leds av Jan Eriksson, själv tidigare krögare som på ett mycket verklighetsnära och pedagogiskt sätt berättar om allt du behöver veta om alkoholservering i restaurangbranschen. Utbildningen innehåller även ett mycket uppskattat moment i konflikthantering som lärare från polisutbildningen håller i. Personal från alla myndigheter, alkoholhandläggare, kommunpolis och räddningstjänsten kommer vara på plats och svara på frågor.

Stökfritt har som mål och syfte att minska alkoholrelaterade skador och våld på och i anslutning till restauranger och krogar

Utbildningen innehåller: Alkohollagen, alkoholens medicinska effekter, narkotikainformation, brandinformation och konflikthantering.

Anmälan: Eventuella önskemål om specialkost och fakturaadress till jorgen.gustavssonblommendahl@vaxjo.se senast 6 mars. Kostnad: 900 kronor per deltagare.

Plats: Kronobergsrummet, Västra Esplanaden 18, Växjö

När? 21-22 mars

________________________

Sidan senast uppdaterad:2017-02-27

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge