Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Daniel Steen och Oliver Olsson i Amo Handboll. Foto: Mikael Storm

Foto: Mikael Storm

Handbollsfeber på Instagram

Amo Handboll kämpar i toppen av den allsvenska tabellen och under slutspurten får vi följa med bakom kulisserna i laget. Nu tar handbollsspelarna Oliver Olsson och Daniel Steen över Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Amo Handboll har överraskat och ligger bland topplagen i allsvenskan. Säsongen är inne på sluttampen och nu i slutspurten får vi följa med Oliver Olsson och Daniel Steen in bakom kulisserna i handbollslaget.

Så här beskriver Oliver sig själv och Daniel:

"Från och med idag och två veckor framöver kommer ni få följa med oss i vår vardag. Vi jobbar båda på Alstermoskolan och till vardags bor vi i Alstermo. Jag (Oliver) är 23 år, kommer från Åhus i Skåne och flyttade till Alstermo för att spela allsvensk handboll. Daniel är 28 år, kommer från Stockholm och är inne på sin femte säsong för Amo Handboll. Följ med oss i vår vardag och stötta Amo Handboll mot nya framgångar!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-03-13

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge