Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Albin Jonsson vid sin motorcykel

Full gas på Instagram

Nästa person att ta över @upplevuppvidinge har över 33 000 följare på sitt eget Instagram-konto. Albin "Amostunt" Jonsson är en mästare på att göra konster på en motorcykel.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över till Albin Jonsson från Alstermo. Han kallar sig för Amostunt, är stor på Youtube och har över 33 000 följare på sitt eget Instagram-konto. Hans passion är motorcyklar och han är en mästare på att trixa och göra konster på dem.

Här kommer några ord från Albin själv:

"Hallå Uppvidinge! Nu har jag fått chansen att ansvara för @upplevuppvidinge-kontot i två veckor framöver. Det känns superkul att jag ska få dela med mig av min vardag och allt vad det innebär.

Mitt namn är Albin Jonsson även känd som Amostunt på sociala medier, jag är en mångsysslande 21-åring som kommer från Alstermo. När jag inte jobbar som elevassistent på Särskolan i Lenhovda tycker jag om att spela handboll, fotboll och köra motorcykel. Jag är även intresserad av att göra filmklipp och ta foton för att sedan lägga ut dem på sociala medier. Under mina två veckor här så kommer ni att få lära känna mig lite bättre och följa med mig i min vardag. Ha en trevlig dag! /Albin"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-04-13

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge