Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen

Glad Uppvidinge-sommar!

I månadens näringslivsspalt tipsar Magnus Jonsson om den nya turistbroschyren Upplev 2017 i Uppvidinge.

Näringslivet i Uppvidinge fortsätter att blomstra som aldrig förr. Flera företag söker efter arbetskraft och orderpärmarna blir bara tjockare och tjockare.

Blomstrar gör det också utanför fönstret där det känns att sommaren är på intåg efter en kylig vår. Och att sommaren närmar sig märks bland annat på att turistbroschyren Upplev 2017 i Uppvidinge är på tryck och snart finns att hämta bland annat i turistinformationen i kommunhuset i Åseda. Inom någon vecka kommer den också att finnas att bläddra i digitalt på webb och i sociala medier.

Många företag och föreningar har skickat in tips på vad som finns att göra här i idylliska Uppvidinge, allt från nyöppnade caféer till campingplatser som sköts av föreningar.

Förhoppningen är att alla som läser broschyren ska få glädje av den på något sätt, oavsett om man är turist, besökare eller invånare.

Haka gärna på vår tävling som presenteras i broschyren. Tagga ditt bästa sommarfoto från Uppvidinge med #upplevuppvidinge så är du med och tävlar om boken Natur och kultur i Uppvidinge.

Nu vill jag önska alla en skön sommar!

Magnus Jonsson
Vik. näringslivsutvecklare

Sidan senast uppdaterad:2017-06-05

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge