Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Clara Jonsson

Sommar i Alstermo med Clara

Under sommaren bjuder våra instagrammare på härliga tips på smultronställen i kommunen. Först ut är 18-åriga Clara Jonsson från Alstermo.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under sommaren sätter vi extra fokus på besöksmål och tips om vad som finns att göra här i Uppvidinge. Sommarens första instagrammare är Clara Jonsson, som precis har påbörjat sitt sommarlov:

"Hej! Jag heter Clara Jonsson och har precis fyllt 18 år. Jag bor i Alstermo tillsammans med min familj. Sedan så pluggar jag samhällsvetenskapsprogrammet på Växjö Fria Gymnasium och ska börja mitt sista år där nu efter sommaren. Under dessa två veckor kommer ni få se bilder från mina sommarjobb och vad jag brukar göra på mina sommarlov!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-06-19

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge