Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Sara Gustavsson

På Instagram: Sara brinner för natur och miljö

Djur, natur och miljö är stora intressen för miljövetarstudenten Sara Gustavsson som tar över Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen kommit till en naturintresserad tjej från Älghult som kommer att dela med sig av sin vardag och tips på härliga platser i kommunen under vecka 29 och 30.

”Hej allihopa! Mitt namn är Sara Gustavsson och det är jag som under två veckor ska ha hand om @upplevuppvidinges Instagram-konto.

Så vem är då jag kanske ni undrar?

Jo, jag är en miljövetarstudent från Älghult som på sommarlovet spenderar mycket av min tid på sommarjobbet och ute i naturen. Jag har som många kanske förstår ett brinnande intresse för miljöfrågor samt ett stort intresse för djur och natur.

Jag hoppas att ni är lika taggade på att följa med i min vardag som jag är på att dela den med er.”

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-07-17

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge