Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Magnus Jonsson

Näringslivsspalten: Fina semesterminnen

Det har varit en bra tillströmning av turister till Uppvidinge i sommar. Om detta skriver Magnus Jonsson i månadens näringslivsspalt.

Nu har en del av oss haft möjlighet att njuta av några veckors semester och den svenska sommaren. Några som dock inte har möjlighet att koppla av under sommaren är de företag och föreningar som på något sätt har med besöksnäringen i kommunen att göra. Ni gör ett fantastiskt jobb med att ordna så att turisterna trivs bra i Uppvidinge och stannar kvar någon dag extra!

Det betyder mycket för alla att våra besökare får positiva minnen från sin semester här. Och enligt vad jag har hört har det varit en bra tillströmning med turister på de flesta av våra besöksmål. Ett stort tack till alla er som gör att turisterna har fått fina minnen av sommaren 2017 i Uppvidinge.

Vad gäller hösten så kommer näringslivet i Uppvidinge kommun att fortsätta med de frukostmöten vi anordnar på de olika orterna. Under hösten blir det tre frukostmöten då man kan träffas för att utbyta erfarenheter och knyta ytterligare kontakter. Här får ni även information från kommunen.

Håll koll på vår hemsida, där ni får mycket information om vad som händer. Om ni inte redan gör det, så prenumerera gärna också på nyhetsbrevet Näringslivsnytt som skickas ut via mejl. Hör av er till magnus.jonsson@uppvidinge.se.

________________________

Sidan senast uppdaterad:2017-08-22

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge