Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Annelie Fermskog

Hästintensivt på Instagram

Hästar utgör en stor del av Annelie Fermskogs liv. Nu tar den 42-åriga ridskoleinstruktören från Lenhovda över Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Hästar kommer att stå i centrum när nästa person nu tar över kontot. Välkommen Annelie Fermskog, ridskoleinstruktör från Lenhovda.

"Jag är en 42 årig trebarnsmor till Sebastian 16, Mira 14 och Smilla 10, gift med Roger sedan 13 år. Jag jobbar på Lenhovda hästsportklubb som ridinstruktör, men driver även ett utbildningsstall i liten skala. Både jag och mina två döttrar rider och tävlar i både fälttävlan, hoppning och dressyr. Vi har fyra hästar tillsammans hemma på gården i Lenhovda där vi bor. Så det är häst både på jobbet och på fritiden.

Men jag försöker naturligtvis även kolla på alla fotbolls- och hockeymatcher som barnen spelar. Hjälper gärna till ideellt både på LHK och LIF. Då det finns tid över umgås jag gärna med mina vänner."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-09-27

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge