Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Magnus Jonsson, vikarierande näringslivsutvecklare

"Jag ser fram emot hösten"

Vikarierande näringslivsutvecklare Magnus Jonsson skriver i månadens näringslivsspalt om befolkningsökning och fortsatta frukostmöten.

Nu gör hösten sitt intåg med alla sina fantastiska färger!

Jimmi Olsson, som har varit föräldraledig under vår och sommar, har valt att lämna uppdraget som näringslivsutvecklare. Uppvidinge kommun vill rikta ett stort tack för de insatser som Jimmi har gjort under åren. Av denna anledning fortsätter jag som vikarierande näringslivsutvecklare året ut. Jag ser nu fram emot hösten och de stora möjligheter som finns inom näringslivet.

Positivt är också att befolkningen i kommunen fortsätter att öka. Den 31 juli hade Uppvidinge 9 595 invånare. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån, SCB. Hittills i år har befolkningen ökat med 87 invånare. Under 2016 var ökningen för hela året 189 personer.

Näringslivet i Uppvidinge kommun kommer under hösten att fortsätta med frukostmöten. Vi börjar alltid klockan 08.00 och håller på i cirka en timme.

19/10 träffas vi i Alstermo hos Gfab.

Notera dessa datum och anmäl er till magnus.jonsson@uppvidinge.se. Detta är bra tillfällen att utbyta erfarenheter och knyta ytterligare kontakter. Här får ni även information från kommunen.

Håll koll på vår hemsida, uppvidinge.se, där ni får mycket information om vad som händer inom alla områden.

________________________

Sidan senast uppdaterad:2017-09-25

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge