Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Lena Gustafsson (tv) och Magnus Jonsson (th) har delat ut utmärkelsen Årets Nyföretagare Uppvidinge till Verica Karlsson

Verica är årets nyföretagare i Uppvidinge

Uppvidinge kommun och Nyföretagarcentrum har delat ut utmärkelsen Årets nyföretagare Uppvidinge 2017. Priset går i år till Verica Karlsson från Fröseke som driver företaget Veras städ.

Verica Karlsson överraskades på tisdagsmorgonen med blommor, diplom och tårta av Magnus Jonsson, vikarierande näringslivsutvecklare på Uppvidinge kommun och Lena Gustafsson på Nyföretagarcentrum Växjö, Alvesta, Uppvidinge.

- Jag är jättelycklig. Jag visste inte om att det här priset fanns men det betyder väldigt mycket att få det, säger en överraskad Verica Karlsson.

Utmärkelsen Årets nyföretagare Uppvidinge delas ut av Uppvidinge kommun och Nyföretagarcentrum. Priset ska gå till ett välfungerande företag med god lönsamhet och som kan vara en förebild för andra.

- Det här priset ska fungera som en uppmuntran. Vi vill uppmuntra fler att starta nya företag. Vi vill också lyfta samarbetet mellan Uppvidinge kommun och Nyföretagarcentrum, säger Magnus Jonsson.

Motiveringen till årets utmärkelse lyder:

"Med en noggrann affärsplan och målmedvetet arbete har Veras städ blivit ett framgångsrikt serviceföretag som med arbetsglädje och ordning möter kundernas behov."

________________________

Sidan senast uppdaterad:2017-10-03

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge