Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Martina Förster

Häng med hockeytokiga Martina

Hockey är trebarnsmamman Martina Försters största fritidsintresse. Nu kan du slå följe med Martina under två veckor på Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu är vi inne i oktober och hockeysäsongen har dragit igång. Då passar det perfekt att få en inblick i hockeytokiga Martina Försters liv:

"Jag är en 39-årig trebarnsmamma till Emilia 18 år, Wilma 15 år och Hugo 12 år. När jag var 16 år träffade jag Marcus som jag nu har varit gift med sedan -03.

Jag jobbar på en förskola i Dädesjö där jag trivs som fisken i vattnet. Fritiden går åt till Lenhovda IF och hockey som såväl förälder, sektionsjobb som ledare. Häng med mig och min hockeytokiga familj i två veckor så får ni veta mer."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidinge .

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Eller skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-10-23

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge