Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Vincent Einebrant med hundar på Pilagårdens hundpensionat.

Hundliv på Instagram

Hur ter sig livet på ett hundpensionat? Det får du veta om du följer Instagram-kontot @upplevuppvidinge de kommande två veckorna då Matilda och Vincent Einebrant delar med sig av sin och hundarnas vardag.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen kommit till Matilda och Vincent Einebrant som sedan oktober 2016 driver Pilagårdens Hundpensionat. Så här skriver Matilda och Vincent om sig själva och vad de kommer att bjuda på:

"Vi finns i Björkå strax utanför Åseda, i ett litet rött hus mitt i stora skogen. Här tar vi emot upp till sex pensionatshundar i taget och det är full rulle året om! Hos oss kan man nämligen lämna sin hund när den inte kan följa med familjen på äventyr.

På Pilagården är ingen dag den andra lik, och att få träffa så många olika hundar med sina egna unika personligheter gör detta jobb till ett av de roligaste i världen! Det tillsammans med livet med våra egna hundar kommer ni att få följa under dessa två veckor, och vi hoppas kunna ge er ett litet smakprov på hur det kan vara att arbeta med det man älskar mest."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-12-18

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge