Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Två poliser som håller uppsikt

Var med och påverka framtidens polismyndighet

Hur tycker du att Polisen ska utvecklas för att möta dagens och framtidens utmaningar? Genom att svara på Polisens enkät kan du hjälpa till i arbetet med att ta fram en ny strategisk inriktning fram till 2024.

Omvärlden och Sverige förändras snabbt. För att svara upp mot dagens utmaningar och möta framtiden på bästa sätt, startar Polisen nu ett arbete med att ta fram en ny strategisk inriktning fram till 2024. I det arbetet behöver Polisen invånarnas hjälp.

I enkäten har Polisen sammanställt frågor om hur de bör utveckla och prioritera för att kunna möta dagens, såväl som framtidens, utmaningar. Länk till enkäten finns i högerspalten. Polisen vill ha ditt svar senast den 24 januari.

Uppvidinge kommun samverkar med Polisen i olika frågor, bland annat i det lokala brottsförebyggande rådet. Genom att delta i Polisens enkätundersökning ger du värdefullt underlag för fortsatt samarbete. Enkäten är samma i hela Sverige, men just din röst har betydelse för att visa det lokala perspektivet. Uppvidinge kommun hoppas därför att du vill svara på enkäten och vara med och påverka Polisens framtida arbete nationellt och lokalt

Stort tack för din medverkan!

Sidan senast uppdaterad:2018-01-03

 

Kontakt

Åke Almqvist
Kommunpolis i Uppvidinge
114 14 (växel)

Länk till Polisens enkätlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge