Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Stefan Andersson

Instagram drar ut på landet

Instagram-kontot @upplevuppvidinge hälsar på hos Stefan Andersson i byn Kvarterbo utanför Älghult. Stefan brinner för småskaligt jord- och skogsbruk och även för film och foto.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har kontot hamnat hemma hos Stefan Andersson, som beskriver sig själv på följande sätt:

"Jag heter Stefan Andersson och bor på en gård i byn Kvarterbo utanför Älghult. Här lever jag min livsstil som är att bedriva ett småskaligt jord- och skogsbruk med allt vad det innebär.

Jag har även intresse för film, foto och datorer som även det är mitt arbete som jag driver i mitt företag. Sen finns det mycket annat som jag också sysslar med."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-01-19

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge