Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Frisören Johan Linnér

Följ frisören på Instagram

Vilken frisyr står sig stadigt under mössan? Kanske är det en fråga du får svar på om du följer kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge de kommande två veckorna. Nu är det nämligen Åseda-frisören Johan Linnér som tar över kontot.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen kommit till frisören i Åseda som inte bara klipper hår utan även engagerar sig i föreningslivet. Så här presenterar han sig själv:

"Tjena! Johan Linnér här!

Jag bor och jobbar i Åseda där jag sedan 25 år tillbaka driver Studio Hårteam.

Jag är aktiv i diverse föreningar där jag jobbar idéellt. Bland annat är jag vice ordförande i Åseda IF, ordförande i Åseda IF Event, ordförande i Åseda Tennisklubb och ordförande i Handelsplats Åseda.

Jag har två döttrar på 15 och 18 år.

Välkomna att följa mig och mitt liv under två veckor!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-02-19

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge