Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Annemarie Holm

Mat och motion i fokus på Instagram

När Annemarie Holm får bestämma hur en bra dag ska se ut handlar mycket om rörelse i olika former och om matlagning. Nu delar hon med sig av sina intressen genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Så här presenterar sig personen som tar över kontot de kommande två veckorna:

"Jag heter Annemarie Holm och bor i Alstermo.Det är jag som ska dela mitt liv med er de två kommande veckorna. Jag är aktiv i Alstermo IF, i orientering och i vår tisdagsträning.Jag gillar att röra på mig, att gå, cykla, vandra, springa, åka skidor - all rörelse är rolig!

Jag tycker också om att laga mat, gärna vegetarisk, ren och nyttig mat. Jag har tre vuxna barn och fyra underbara barnbarn. Välkomna i mitt liv!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-01-29

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge