Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
En lammunge och Anna-Lena Fransson foto

Lamm i fokus på Instagram

Genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge får du under vecka 15 och 16 hänga med hem till gården där det är dags för årets lamm att födas. Anna-Lena Fransson från Alstermo visar upp sin vardag.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har vintern släppt sitt grepp och vad passar inte bättre då än att få följa med hem till en gård där det är dags för lammning? Anna-Lena Fransson från Alstermo driver Selmas lamm med uppfödning av gotlandsfår. Nu har du möjlighet att få en insyn i Anna-Lenas vardag under två veckor.

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-04-09

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge