Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Jerker Blomqvist

Följ Jerker Blomqvist på Instagram

Nu har du möjlighet att ta del av trebarnspappan och vd:n Jerker Blomqvists vardag under två veckor via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen att ha hand om kontot kommit till trebarnspappan och vd:n Jerker Blomqvist. Så här beskriver han sig själv:

"Jag är 44 år och bor i Kråketorp utanför Åseda med min fru Linda och mina barn Elis 9 år och Elsa 7 år. Min äldsta dotter Paulina 22 år bor för tillfället i Norrhult. Jag arbetar som vd på Klarvik AB i Klavreström där jag också är delägare tillsammans med Fredrik och Andreas.

På min fritid försöker jag att inte boka upp mig utan göra det som passar bäst för dagen, det blir dock mycket körande på barnen och till deras aktiviteter. På vintern är det skidåkning som gäller och på sommaren är det stuga, båt och husvagn, så det blir mycket resande."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-04-23

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge