Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Lena Gustafsson

Häng med in i förskolans värld

Under två veckor kommer Lena Gustafsson, förskolechef på Föräldrakooperativet Familjelyckan, guida dig i förskolans värld genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu ger vi oss in i förskolans värld och guidas av förskolechefen på Föräldrakooperativet Familjelyckan i Åseda:

"Jag heter Lena Gustafsson och är för de flesta mer känd för min egen verksamhet Guldkanten och som rådgivare på Nyföretagarcentrum men under de här Instagram-veckorna kommer jag att visa upp ett mindre känt uppdrag jag har. Jag är även legitimerad förskollärare och 25 procent av min tid är jag verksam som förskolechef på Åsedas enda föräldraägda förskola: Föräldrakooperativet Familjelyckan. Härifrån kommer jag att dela med mig av vad som händer hos oss om dagarna. Välkommen in i vår vardag!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-05-07

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge