Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Sofi Ahl

Sofi Ahl bjuder på korv och upptåg

Sofi Ahls vardag innehåller allt från packning av korv till kossor och konstiga upptåg. Få en inblick i Sofis liv genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under de två sista veckorna i maj är det företagaren Sofi Ahl från Norramåla i Norrhult som har hand om kontot. Hon beskriver sig själv så här:

"Sofi Ahl heter jag. Bor i Norramåla i Norrhult med min man Oskar och våra tre pojkar Hugo, Elof och Knut. Tillsammans driver Vi Ahls korv och nötkött. Under de här två veckorna kommer ni få följa med mig i min vardag. Allt från packning av korv till massor av kossor, hästar och konstiga upptåg. Alltså lite smått och gott!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-05-23

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge