Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Elin Jidne

Spralligt och sportigt med Elin på Instagram

De kommande två veckorna blir Instagram-kontot @upplevuppvidinge fyllt med positiv energi när träningsinstruktören och tvåbarnsmamman Elin Jidne tar över.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nästa person att presentera sig och sin vardag är en tjej som är full med positiv energi. Så här beskriver hon sig själv:

"Hej, mitt namn är Elin Jidne. Jag är en sprallig tvåbarnsmor från Alstermo. Mitt största intresse (förutom mina barn) är sport och fysisk aktivitet. Jag har den äran att få kalla det jag älskar mest av allt för MITT JOBB. Jag jobbar och verkar på Hälsans Hus i Åseda som bland annat simlärare, babysiminstruktör, massör, träningsinstruktör i 3D, core med mera. Välkommen att hänga med mig, min familj, vänner och arbetskamrater i två veckor framöver!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-06-07

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge