Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Eva-Lena Philip

Vackra vyer från Vidinge Gård

Fåglar, fjärilar och fiske är ofta i fokus när Eva-Lena Philip från Vidinge Gård är ute med sin kamera. Nu har du möjlighet att följa hennes foton genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Här kan du läsa en hälsning från nästa person som tar över kontot:

"Hej! Jag heter Eva-Lena Philip, är 49 år och driver tillsammans med Johan sedan 3 1/2 år Vidinge Gård pensionat och Strömfiske Alsterån. Vi bor på Vidinge Gård i Svartshult tillsammans med sonen Simon, hunden Kenny och våra tre katter Jossan, Kajsa och Sonja. Äldsta sonen Anton bor och studerar i Växjö.

När det inte är fullt upp på gården så tycker jag om att vara ute i skogen och vid vattnet och alltid med kameran till hands. Natur, fåglar, fjärilar, blommor, öringfisket och annat vackert och intressant från den fantastiska omgivning vi har här."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben:

instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-06-18

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge