Jobba som fysioterapeut i Uppvidinge

Miljö i Älghult

Uppvidinge kommun, Region Kronoberg och Hälsocentralen Falken är tre arbetsgivare i Uppvidinge som söker fysioterapeuter.

Omställningen i Sverige till God och nära vård pågår och innebär ett fokus på personcentrerad omvårdnad där den enskildes behov är i centrum men också ett nära samarbete med primärvård och slutenvården. Den utvecklingsresan har vi bara precis börjat.

Vi letar just nu efter fysioterapeuter som vill vara med och utforma och påverka arbetssätt tillsammans med våra kompetenta och härliga medarbetare i våra rehabteam inom primärvården och den kommunala hemsjukvården.

En liten kommun med stor trygghet och närhet

Uppvidinge kommun är en liten kommun med nära till natur och dem vi är till för. Vi är kända för att vara rädda om varandra och gör allt för att de vi är till för ska känna sig trygga med oss. Vi känner varandra, har nära och tät kontakt på dagliga basis och samarbetar så långt det är möjligt. Just nu samarbetar vi för att hitta rätt plats för våra blivande medarbetare.

Ansök via länk till respektive platsannons

Under respektive länk hittar du till våra annonser där du kan läsa mer om vilka vi är och hur våra olika verksamheter är organiserade.

Region Kronobergs logotyp

Region Kronobergs vårdcentraler i Åseda och Lenhovda söker fysioterapeut:

Hälsocentralen Falkens logotyp

Hälsocentralen Falken söker fysioterapeut till Alstermo:

Uppvidinge kommuns logotyp

Uppvidinge kommun söker fysioterapeut till rehabteamet:

Platsannons: Fysioterapeut till rehabteamet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta mer om att leva och bo i Uppvidinge kommun?

Här på Uppvidinge kommuns webbplats, uppvidinge.se, hittar du information om våra samhällen, boende, skola och barnomsorg, natur och aktiviteter.

Lyssna