Datum och tid: 29 oktober 2020 kl. 17.00-19.00 Plats: Digital konsert via uppvidinge.se

"Signerad Karlsson Evig Vår"

Som en avlutning på hälsosatsningen Din hälsa är Min hälsa visar Uppvidinge kommun den digitala konserten "Signerad Karlsson Evig Vår" med musik av Olle Adolphson i digital form via Uppvidinge.se

Olle Adolphson var en av svensk viskonsts mest framträdande diktare och artister under 1960- och 70-talen, med sånger som ”Trubbel”, ”Det gåtfulla folket” och ”Mitt eget land” på repertoaren. Hans sånger känns alltid aktuella, och härtolkas de på ett varmt och inkännande sätt. Nu bjuder Uppvidinge kommun in till en precis nyinspelad digital konsert köpt exklusivt för kommunen och den streamas via uppvidinge.se.
Visorna kommer vara välkända för de allra flesta och du kommer att kunna sjunga med i de flesta av refrängerna!

Arrangör: Uppvidinge kommun; socialförvaltningen och kultur- och fritidsavdelningen