Datum och tid: 21 april 2024 kl. 16.00-17.00 Plats: Fröseke Folkets hus

Kristin Amparo trio

En duktig jazz och soulsångerska som man inte får missa!

Kristin Amparo är en av våra mest älskade sångerskor. Hon har en musikalisk bakgrund som är bredare än de flestas. Hon har medverkat i Så ska det låta, Melodifestivalen och i Allsång på skansen där hon har lyckats sjunga TVÅ gånger under samma säsong. Kristin blandar friskt med hip-hop, punk och pop. Men mest är det jazz och soul som gäller, ibland med inspiration från födelselandet Colombia. Sitt senaste album, det väldigt personliga "Som havets ängar" beskriver hon så här: Från Sveriges djupa skogar till Colombias högresta berg, från mina mörkaste erfarenheter i Sydafrika till mina minnen om romantiska nätter i Cubas Havanna!" Kristin Amparo kommer tillsammans med pianisten Carl Bagge och basisten Martin Höper och tillsammans kallar dom sig Amparoz.

Pris: 150 kronor för ej medlem i Riksteaterföreningen och 100 kronor för medlem.

Biljetter bokas via SMS till telefon: 070 - 323 78 58

Arrangör: Uppvidinge Riksteaterförening med samproduktion med Musik i Syd och Uppvidinge kommun