Annat

Evenemang i Älghult och Alstermo

Skickades in: 2018-11-28

Varför ignoreras evenemangen i Alstermo och Älghult i evenemangskalendern? Det finns julmarknad lördagen, den 1. december i Ällghults hembygdsförening, Julen i ord och ton i Älghults kyrka eller varför inte adventsfesten i Alstermo Folkets hus.

Svar från kommunen

Svarade: 2018-11-29

Hej!

Först ett meddelande till synpunktslämnaren: svaret publiceras bara här på webben eftersom du hade uppgett att du ville ha svar via e-post men inte uppgett någon e-postadress.

Svar på synpunkten: Självklart ignorerar vi inga evenemang från Alstermo och Älghult. Alla evenemang som skickas in till oss via webben (Evenemangsanmälan) och är öppna för allmänheten publiceras på vår webbplats. Uppfyller de dessutom kraven (se nedan) för att vara med i Uppvidinge Tidning så publiceras de även där.

Jag kan se att julmarknaden i Älghult som du nämner finns med i evenemangskalendern på vår webb. Är de andra två evenemangen du nämner inskickade?

Uppstår problem med att skicka in evenemang går det fint att kontakta vår kultur- och fritidsavdelning på kulturochfritid@uppvidinge.se.

Evenemang i Uppvidinge Tidning:

För att ditt evenemang också ska kunna publiceras i Uppvidinge Tidning gäller följande:

• Att det är ett kultur- eller fritids- evenemang (vid idrottsevenemang publiceras endast A-lag eller likvärdigt.)
  • Att evenemanget inte är återkommande
  • Att anmälan sker senast den tionde i månaden. För december gäller den 1/12. Tidningen utkommer cirka två veckor därefter - var gärna ute i god tid.

Med vänlig hälsning,

Anna Tigerström